Security Leo Letterop !!

Voor als het veilig maar vooral grappig moet zijn !!

Altijd Feest !!

Als Eugène van de partij is !! nou dan is het lachen geblazen.

Jean Jacques

Voor een hoffelijk ontvangst !!

Tafelgoochelaar

Jerry zorgt voor magisch vermaak tijdens uw feest.

REFERENTIES

Jerry heeft ook gewerkt voor !!

Aanvragen of informatie?

Entertainer Jerry Mensing is te boeken als goochelaar, typetje of met fantastisch kindervermaak.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over een optreden of de beschikbaarheid van Jerry?
Stuur dan een e-mail naar info@jerrymensing.nl of vul onderstaand contactformulier in.


Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Ik wil graag meer informatie over de act:

Vragen?
Beveiligingscode *
« beveiligingscode
 
* verplichte velden

2 - 1 act

Jerry Mensing is een fantastisch entertainer die goochelen combineert met diverse typetjes voor een leuk ontvangst van uw gasten. Zijn 2-in-1 act bestaat onder anderen uit een "feel good" ontvangstact als beveiliger "Leo Letterop"of als Eugène de hilarische party-fotograaf, maar ook Lakei Jean Jacques behoort tot de mogelijkheden.zodra uw gasten allemaal binnen zijn keert Jerry na een ware metamorfose terug als een waardig goochelaar en vermaakt hij jong en oud met de kunst van het close-up goochelen. met zijn verfrissende tempo en passie voor de goochelkunst is Jerry een graag geziene gast op wat voor een feest dan ook.

Door de combinatie van deze twee verrassende acts zullen gasten zich verbaast afvragen hoe het kan dat één entertainer zoveel mensen kan vermaken. Met een groot improvisatievermogen, een vlotte babbel en een uitgelezen gevoel voor humor zorgt Jerry ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw feest.

1. Ontvangstact beveiliger "Leo Letterop"

Nodig "Leo Letterop" uit op uw feest of evenement en hij zal uw gasten bij binnenkomst scherp in de gaten houden. Hij neemt zijn zaak uiterst serieus en laat niets aan het toeval over; in deze tijd kun je immers niet oplettend genoeg zijn! Met "Leo Letterop" heeft u daar geen zorgen over.

2. Ontvangstact Eugène de Party-Fotograaf.

Deze hilarische Party-Fotograaf maakt foto's van uw gasten bij binnenkomst. versierd met hoedjes en brilletjes zet hij iedereen er gezellig op. De foto's worden na afloop middels het afgeven van het SD-kaartje uit de camera direct meegegeven zodat er mee gedaan kan worden wat u zelf wilt.

3. Ontvangstact Lakei Jean Jacques.

Lakei Jean Jacques zeg maar Sjaak !! ontvangt uw gasten met Allure en ziet er op toe dat een ieder piekfijn in orde is. hier en daar komt de plumeau om de hoek kijken en met zijn parfum O de H²0 is er hilariteit allom. Deze gezellige Lakei zorgt voor een hoffelijk ontvangst en zorgt gegarandeerd voor een glimlach bij uw gasten.