• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Goochelen op uw beursevenement

Vertegenwoordigt u binnenkort uw bedrijf op een beurs en wilt u een onvergetelijk indruk maken bij de beursbezoekers? Nodig Jerry uit en tijdens de deelname op de beurs goochelt Jerry er heerlijk op los in en om uw stand. Bezoekers zullen uw stand niet voorbijlopen, maar blijven staan om te zien wat er te doen is. En dat wilt u toch? Zoveel mogelijk potentiële klanten die de naam van uw product of bedrijf niet meer zullen vergeten.

Jerry is een rasechte entertainer en met een professionele benadering en bijzondere goocheltrucs weet hij iedereen te vermaken! En terwijl Jerry de mensen om de stand heen vermaakt met allerlei trucs, heeft u en uw werknemers tijd om zich volledig te focussen op het gesprek met uw potentiële klanten en om uw nieuwste en mooiste producten aan de man te brengen.

Uiteraard zal Jerry waar nodig uw bedrijf of product noemen tijdens zijn goocheltrucs. Improviseren is zijn grootste talent! Geen moeilijke verhalen, maar de juiste benadering zorgen voor een leuke en gezellige toeloop tijdens uw beurs.

Jerry denkt graag met u mee over zaken als “wat geven we eventueel weg en kan dit door middel van een trucje?”.
Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een juiste invulling tijdens uw beursevenement.