Een goochelaar op je kinderfeestje?  Welk kind droomt daar nu niet van!  Jerry neemt kinderen mee in de wereld van magie met leuke goocheltrucs en de juiste dosis humor. Als een echte improvisatie-artiest voelt hij feilloos aan wat de kinderen wel of niet leuk vinden, en daar gaat hij heerlijk in mee.

De show is een leuke, afwisselende en interactieve show waarbij verschillende elementen voorbij komen. Jerry is een vlotte goochelaar en houdt de sfeer er lekker in!  Tijdens de show wordt de trukendoos met goocheltrucs geopend en kunnen de kinderen genieten van fantastische trucs, maar ze gaan ook zelf aan de slag om de kunst van het jongleren met borden onder de knie te krijgen.

Dan is het tijd voor de speciale gast - nog populairder dan Jerry zelf - Jaap de Aap laat zien wat hij kan en dat maakt dat hij niet snel zal worden vergeten door de kinderen. Jaren later zullen uw kinderen het nog steeds over Jaap de Aap hebben.

De tijd vliegt; na 45 minuten is de show alweer voorbij, maar dat is gelukkig niet het einde! Hup, goochelspullen aan de kant, muziek aan en met zijn snelle ballonnenpomp! maakt Jerry voor elk kind een leuke ballon (niet doorvertellen hoor....soms maakt het er zelfs twee...) als aandenken van dit fantastische optreden.

Kortom; ruim anderhalf uur vermaak op hoog niveau, en daarmee is het optreden van Jerry beslist de moeite waard en heb je een gegarandeerd succesvol kinderfeestje die niet snel vergeten zal worden.

  • Goochelshowtje van ongeveer 45 minuten - korte pauze - aansluitend ongeveer 30 minuten ballonnen-vouwen.
  • incl. klein geluidset + headset dus iedereen kan de show goed volgen.
  • Maximaal 20 kinderen.