Deze show is leuk voor jong en oud en duurt 1 uur en er gebeurt werkelijk van alles. Want zodra de show begonnen is wordt duidelijk dat er wat aan de hand is. De Sint heeft Jerry namelijk laten weten dat hij iets kwijt is, maar wat is Sinterklaas kwijt ??  Tja dat houden we geheim want dat kan ieder jaar worden aangepast vandaar.

Kortom als het niet wordt terug gevonden dan kan Sinterklaas niet langskomen en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Dus gaan de kinderen samen met Jerry zorgen dat het geen wat weg is terug wordt gegoocheld en Sinterklaas en zijn pieten toch langs kunnen komen.

Tijdens de show wordt er dus volop gegoocheld voor en door de kinderen en uiteraard mag "Jaap de Buikspreekaap" niet ontbreken en komt ook even langs, en na zijn bezoek zal hij niet snel worden vergeten door de kinderen succes verzekerd !!

Er wordt ook gedanst en gesprongen, en staat er borden draaien op het menu. een zeer gevarieerde vlotte show, en Jerry past met gemak zijn show ongemerkt aan op de leeftijd van zijn publiek. Dit is door zijn jarenlange ervaring een koud kunstje.

Als afsluiter stoomt Jerry de kinderen en natuurlijk ook de ouders klaar met het oefenen van de welbekende Sinterklaasliedjes. En verwelkomt hij indien nodig de Sint en zijn Pieten. Dit is tevens het einde van het voorprogramma en Jerry sluit af en gaat er weer vandoor.

 

                                             Tijdsduur : 1 x 60 minuten     -    Inclusief decor en geluid tot max. 200 personen.     -     prijs op aanvraag